Over Osteopathie Patrick van Weert

Osteopathie Patrick van Weert helpt u graag!

Osteopathie Patrick van Weert is een praktijk gelegen in Oisterwijk. Wij hanteren effectieve behandelmethodes waar patiënttevredenheid centraal staat. Wij geven elke patiënt de aandacht die hij of zij verdient. Samen gaan we op zoek naar de bron van uw klachten om vervolgens samen het doel van de behandeling te bepalen. Onze resultaatgerichte aanpak en specialisaties zorgen ervoor dat wij vaak snel de klachten kunnen verminderen. Ons team is breed opgeleid en volgen regelmatig nascholingen om onze deskundigheid te blijven ontwikkelen.

De Osteopaat van Oisterwijk

Heeft u een blessure of wilt u deze juist graag vermijden? Bij Osteopathie Patrick van Weert kijken we samen hoe we uw klachten kunnen verminderen of voorkomen.

Patrick van Weert

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar fysiotherapeut. Om mijn kennis te verbreden ben ik daarna verder gegaan met de opleiding Osteopathie. Met toepassing van osteopathische technieken ga ik op zoek naar weefsels en structuren in het lichaam die minder beweeglijk zijn geworden. Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, dan kan dat klachten veroorzaken.

Deze klachten zitten niet altijd op dezelfde plek als waar de oorzaak zich bevindt. Daarom onderzoek ik waar in het lichaam weefsels en of structuren minder goed bewegen en werk ik aan herstel van deze beweeglijkheid. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de verschillende weefsels en structuren ook hersteld wordt om zo snel mogelijk klachten te verminderen.

Ervaringen

Erg fijn, ik ben goed geholpen en van mijn klachten afgekomen. Ik zou Patrick aan iedereen aanraden die ergens last van heeft.

– E. Verhagen

Als je snel van je klachten af wilt komen, dan zou ik deze plek zeker aanbevelen.

– T. Oskam

Osteopathie Patrick van Weert streeft naar blessure vrij bewegen. Dus heeft u een blessure of wilt u deze juist graag vermijden? Bij Osteopathie Patrick van Weert kijken we samen hoe we uw klachten kunnen verminderen.

Adres

Osteopathie Patrick van Weert

Sprendlingenstraat 54
5061 KN Oisterwijk

Totally Fysio

Groenweg 3b
5296 LZ Esch