FAQ

Faq

Hoe kan ik een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak bij Osteopathie Patrick van Weert in Oisterwijk, kunt u bellen naar: +31 6 24 98 14 99. U kunt ook direct een afspraak inplannen middels de volgende link: maak een afspraak. Lukt dit niet? Dan kunt ook het contactformulier in vullen van Osteopathie Patrick van Weert en dan nemen wij zo spoedig contact met u op.

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts of specialist nodig?

Osteopathie is direct toegankelijk en je hebt geen verwijzing nodig van een (huis)arts om een afspraak te maken.

De voordelen zijn dus dat u direct bij uw osteopaat terecht kan. Hierdoor kunt u samen met uw osteopaat snel beginnen met werken aan uw herstel. De centrale rol voor de coördinatie van uw zorg blijft bij de huisarts.

Wel stellen wij een goede communicatie met je huisarts op prijs. Zo kan een goede afstemming van de zorg gemaakt worden. Als u dit wilt, kunnen we een kort verslag van de behandeling naar uw huisarts versturen. Wanneer u besluit rechtstreeks uw osteopaat te raadplegen, voert deze eerst een zogenoemde screening uit. Dit betekent dat de osteopaat vaststelt of u bij de osteopaat aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is kan deze u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wat moet ik meenemen bij de eerste afspraak?

Voor de eerste afspraak zijn de volgende zaken belangrijk om bij u te hebben:

  • Identiteitsbewijs;
  • verzekeringsgegevens;
  • eventuele verwijzing van uw huisarts of specialist;
  • medicijnoverzicht en overige (relevante) medische gegevens;
  • Eventueel een handdoek.
Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van uw osteopaat in Oisterwijk zijn:

Maandag: 08:00 – 18:00 (Oisterwijk)

Dinsdag: 08:00 – 18:00 (Oisterwijk)

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 08:00 – 18:00 (Esch)

Vrijdag: 08:00 – 18:00 (Oisterwijk)

Wat moet ik doen wanneer ik verhinderd ben?

Natuurlijk kan het voorkomen dat u onverwacht verhinderd raakt. Wanneer u verhinderd bent, gelieve 24 uur van te voren af te zeggen. Zo geeft u andere mensen de kans om op korte termijn een afspraak in te plannen. Zonder tijdige afmelding wordt de voorgenomen behandeling in rekening gebracht.

Heeft de praktijk contracten met mijn zorgverzekeraar?

Osteopathie Patrick van Weert heeft een overeenkomst met alle grote zorgverzekeraars in Nederland en is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor osteopathie. Heeft u vragen over vergoeding van behandelingen, neemt u dan contact op met de praktijk.

Wat zijn de kosten van een behandeling?

Voor meer informatie over de tarieven van Totally Fysio, willen we graag verwijzen naar de volgende pagina: Tarieven Osteopathie Patrick van Weert.

Osteopathie Patrick van Weert streeft naar blessure vrij bewegen. Dus heeft u een blessure of wilt u deze juist graag vermijden? Bij Osteopathie Patrick van Weert kijken we samen hoe we uw klachten kunnen verminderen.

Adres

Osteopathie Patrick van Weert

Sprendlingenstraat 54
5061 KN Oisterwijk

Totally Fysio

Groenweg 3b
5296 LZ Esch